This is a free Purot.net wiki
  • View:

Ohjeet

FI1: Lähi- ja etäopiskelun ohjeet

Kurssista ei järjestetä erikseen etäopetusta. Etäopiskelijat voivat osallistua lähiopetustunneille aina, kun pääsevät. Tämä wiki toimii yhteisenä "luokkatilana". Opiskeluun liittyvissä käytännön asioissa löydät ohjausta filoblogista

FI1_06syys.pdf lataa tämä, jos haluat tulostaa aikataulun

Kurssin aikataulu klikkaa tästä, jos verkkoteksti riittää

FI1_tehtavamoniste.pdf lataa tämä, jos haluat tulostaa tehtävävalikoiman

Kurssin tehtavavalikoima klikkaa tästä, jos verkkoteksti riittää

Kurssin taulumuistiinpanot ilmestyvät kurssin edetessä verkkoon. Teemoittain löydät sivuilta myös mp3-äänitteitä oppitunneilta.

Oppituntiäänitteitä mp3-muodossa, podcastina tai kuutele vaikka alla olevalla soittimella (lataus vie hetken): Julkaistu Gcastissa, joka lopettanut.

Jos et ole koskaan aiemmin tutustunut filosofiaan, oppikirjan tekstit ja muu aineisto saattavat vaikuttaa vaikeilta. Ota tämä myönteisenä haasteena vastaan. Askel askeleelta voit oppia ymmärtämään enemmän. Voit kysyä jatkuvasti miksi -kysymyksiä. Voit väittää vastaan ja kyseenalaistaa. Mutta samalla kehotan sinua kuuntelemaan, mitä filosofialla ja filosofeilla on sanottavanaan.

Aluksi saattaa tuntua, että vastassa on käsittämätöntä ja kummallista. Aukeaako tämä ollenkaan, kun sanat vain vilisevät päässä... kuin olisi kymmenen porttia avattavana, kymmenen muuria ylitettävänä. Mutta usko vain, monet ovat löytäneet viisauden rakastajan puutarhaan. Sinäkin voit!

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username